Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Krádeže na Klatovsku

Poškodil prodejní automat 

            V pátek 29. října 2010 ve 22.10 hodin 23 letý muž z Klatovska v ulici Čs. Legií v Klatovech rozbil skleněnou výplň okna v objektu baru. Na místo se dostavila hlídka policie z obvodního oddělení Klatovy a muž se podrobil dechové zkoušce, kdy alkoholtester naměřil 2,05 promile. Muž byl za doprovodu policistů převezen do protialkoholní záchytné stanice. Muž se dopustil přestupku proti majetku, kdy úmyslně způsobil škodu na cizím majetku ve výši 1 000 Kč.
          V obci na Horažďovicku v době od 27. do 29. října 2010 neznámý pachatel vnikl do areálu výkupny kovů a ze skladu barevných kovů odcizil měď. Pachatel způsobil škodu ve výši 11 515 Kč.
          Neznámý pachatel v noci z 27. na 28. října 2010 vnikl v obci u Klatov v zahrádkářské kolonii do chaty a odcizil motorovou pilu zn. Asist, rádio s CD přehrávačem zn. Clatronic a v podkroví poškodil skleněnou výplň v balkónových dveřích. Majiteli vznikla škoda 5 000 Kč.
         Na Sušicku vnikl v době od 28. do 30. října 2010 neznámý pachatel na neoplocenou zahradu a neoprávněně vnikl do včelína a odcizil 74 kg cukru, včelařské rukavice. Dále vnikl do kůlny odkud odnesl plastovou přepravku s 27 prázdnými zavařovacími sklenicemi a poškodil vstupní dveře do další kůlny. Škoda činí 2 829 Kč. 
         V sobotu oznámil poškozený majitel na obvodní oddělení Klatovy krádež jízdního kola. V 15.10 hodin muž u obchodního domu v Klatovech na ulici 5. Května opřel své jízdní kolo zn. Apache Totem oranžové barvy u objektu prodejny a uzamknul lankovým zámkem, ale nepřipoutal lanko k pevnému bodu. Odešel do prodejny a po návratu zjistil, že během deseti minut neznámý pachatel jízdní kolo odcizil. Výše škody činí 24 000 Kč.
         V objektu polikliniky v Klatovech vnikl neznámý pachatel v noci z 30. na 31. října 2010 do prodejního automatu s potravinami, ze kterého odcizil mincovník s finanční hotovostí. Dále rozbil přední skleněnou výplň v automatu a odcizil různé zboží. Poškozením automatu vznikla škoda 45 000 Kč a odcizením zboží 5 000 Kč.
 
nprap. Ladmanová Dana
1.11.2010
 

vytisknout  e-mailem