Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Krádeže na Klatovsku

Zmizel automobil i skútr 

     V Sušici na ulici Americké armády vnikl v noci ze 4. na 5. srpna 2010 neznámý pachatel do obchodu a odcizil příruční trezor s finanční hotovostí. Pachatel se v nedaleké ulici Kostelní pokusil vloupat do objektu společnosti.  Poškozeným vznikla škoda 20 000 Kč.
Další vloupání do obchodu ve stejné ulici bylo zjištěno v noci ze 7. na 8. srpna letošního roku. Neznámý pachatel vnikl do prodejny a odcizil ze zásuvky finanční hotovost. V ulici Mostní pachatel vypáčil vchodové dveře do prodejny a odcizil různé alkoholické nápoje. V ulici V Brance v prodejně odcizil kasu zn. Casio i s finanční hotovostí a balíčky se žvýkačkami. Škoda byla vyčíslena na 45 600 Kč.
     V Klatovech vnikl v pátek 6. srpna 2010 v době od 10.30 do 13.30 hodin v domě neznámý pachatel do garáže a odcizil horské jízdní kolo zn. Trek 4500 bělomodré barvy. Majiteli vznikla škoda 7 500 Kč.
     Na obvodní oddělení Klatovy oznámil poškozený majitel krádež vozidla. V Klatovech v pátek 6. srpna 2010 neznámý pachatel odcizil zaparkovaný osobní automobil zn. Škoda Octavia bílé barvy, ve kterém byl fotoaparát zn. Sony, doklady k vozidlu, projektová dokumentace a osobní doklady poškozeného muže. Škoda činí 80 000 Kč.
     V pátek 6. srpna 2010 v nočních hodinách neznámý pachatel v Klatovech na ulici Rozvoj odcizil uzamčený skútr zn. Aprilia i s doklady majitelky a k motocyklu. Majitelka vyčíslila škodu na 19 000 Kč.
    

vytisknout  e-mailem