Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Krádeže na Klatovsku

Potřebují nářadí a naftu 

   V Sušici neznámý pachatel v době od 17. do 21. května 2010 vnikl na oplocenou zahradu a na dřevěném vagónu, který majitel užívá k uskladnění nářadí poškodil zámek. Pachatel vnikl dovnitř a odcizil různé nářadí v hodnotě 47 000 Kč.
    Ve dvou obcích u Kolince vnikl neznámý pachatel v uplynulém týdnu do tří rekreačních chat, které prohledal, ale nic neodcizil. Poškozením zařízení vznikla škoda 7 000 Kč.
     Ve zkráceném přípravném řízení šetří policisté na obvodním oddělení Železná Ruda krádež zboží v obchodě. V pátek 21. května 2010 po dvanácté hodině muž ve věku 19 let z Frýdku Místku a další mladistvá osoba z Karlovarského kraje v prodejně v Železné Rudě odcizili různé potraviny v hodnotě 700 Kč. Muž ve věku 19 let byl již v posledních třech letech za stejný čin odsouzen podle rozsudku soudu a převzal sdělení podezření z přečinu krádeže. Mladistvý se dopustil přestupku.
     V obci u Horažďovic vnikl v noci z 22. na 23. května 2010 neznámý pachatel do areálu zemědělské společnosti, kde ve skladu z palivových nádrží traktorů a nákladního vozidla odčerpal celkem 180 litrů motorové nafty. Dále vnikl do hospodářského objektu u rodinného domu a odcizil malotraktor i s příslušenstvím. Poškozeným vznikla škoda 61 400 Kč.
 

vytisknout  e-mailem