Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Krádeže na Klatovsku

Vybral nápojový automat 

     V Klatovech v areálu společnosti neznámý pachatel v uplynulém týdnu v prostoru jídelny z nápojového automatu odcizil pokladničku s finanční hotovostí. Poškozené firmě vznikla škoda 4 800 Kč.
    V obci u Horažďovic neznámý pachatel v noci ze čtvrtka na pátek vnikl do objektu a odcizil tři křovinořezy, dvě motorové pily, elektrickou vrtačku a další nářadí. Poškozeným vznikla škoda 90 444 Kč.
    Na obvodním oddělení Sušice přijali policisté oznámení o krádeži peněženky. V pátek 27. května 2011 ve 14.30 hodin v obchodě neznámý pachatel odcizil muži z kapsy kalhot peněženku i s osobními doklady, finanční hotovostí a platebními kartami peněžních ústavů. Policie případ šetří pro podezření ze spáchání přečinů krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
     V době od 26. do 28. května 2011 v obci na Plánicku neznámý pachatel ze zaparkovaného nákladního vozidla zn. Man z palivové nádrže odčerpal 200 litrů motorové nafty. Škoda činí 7 600 Kč.
    Na Sušicku vnikl neznámý pachatel do garáže u domu a odcizil motorovou pilu zn. Stihl MS250. Majiteli vznikla škoda 9 600 Kč.
 

nprap. Ladmanová Dana

30.5.2011

vytisknout  e-mailem