Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Krádeže na Klatovsku

Majitel zadržel pachatele 

     Na Kolinecku vnikl neznámý pachatel v době od 18. do 22. října letošního roku do objektu u fotbalového hřiště a odcizil přístroj veřejného rozhlasu. Poškozeným vznikla škoda 61 500 Kč.
    Na obvodní oddělení Klatovy oznámil poškozený muž krádež jízdního kola. V pátek 22. října 2010 odpoledne neznámý pachatel z balkónu v domě odcizil částečně rozebrané horské jízdní kolo zn. Felt Q220 v hodnotě 10 000 Kč.
     V Sušici vnikl neznámý pachatel v době od 20. do 23. října letošního roku do budovy a ze sklepních prostor odcizil 8 metrů měděného potrubí a další věci. Poškozené firmě vznikla škoda 6 800 Kč.
     V obci Bohdašice vnikl v sobotu 23. října 2010 v ranních hodinách pachatel po rozbití skleněné výplně okna do rekreační chalupy a uvnitř vše prohledal a požil potraviny a alkoholické nápoje a na místě byl dopoledne zadržen majitelem, který přivolal policejní hlídku. Policisté dalším šetřením zjistili, že 45 letý muž ze Sušicka se vloupal v noci z 22. na 23. října u obce Divišov do dvou rekreačních chat, kde chtěl odcizit alkoholické nápoje. Muž je podezřelý ze spáchání přečinu krádeže z části formou pokusu v souběhu s přečinem porušování domovní svobody.   
 

nprap. Ladmanová Dana

25.10.2010

vytisknout  e-mailem