Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádeže kol z aut přibývají

LITOMĚŘICE - Zloději se činí v Roudnici a okolí 

Krádeže kol z osobních automobilů na Roudnicku se množí. Policie vyzývá  majitele aut k větší ostražitosti a roudnické občany k pomoci pachatele vypátrat.

V noci ze soboty na neděli se do přístřešku vedle domu v Židovicích vkradl zloděj. Zajímala ho kola na Renaultu Laguně, který zde byl zaparkovaný. Postupně odmontoval všechny čtyři pneumatiky zn. Barum i s plechovými disky. Hodnota kol byla vyčíslena na 8 000 Kč. Ve stejné noci byla podobná krádež zaznamenána i v Rohatcích. I v tomto případě vnikl na soukromý pozemek neznámý pachatel, který z auta zn. Škoda Octavia zaparkovaného na zahradě u domu ukradl dvě pneumatiky s disky a upevňujícími šrouby. Svým protiprávním jednáním způsobil škodu 5 000 Kč. V obou případech se jedná o podezření z trestného činu Krádeže a šetření provádí Obvodní oddělení PČR Roudnice nad Labem.

Během noci z 13. na 14. ledna zůstala na parkovišti v ulici Kpt. Jaroše v Roudnici nad Labem bez kol Škoda Octavia. Čtyři kompletní zimní pneumatiky včetně disků v celkové hodnotě 26 000 Kč si z místa krádeže zloděj odnesl. Automobil podložil dřevěnými špalky a zmizel. Špatně podložený vůz však spadl podvozkem na zem a poškodil se. Tím vznikla majiteli osobního automobilu další škoda ve výši 20 000 Kč. Případ policie šetří jako podezření z trestného činu krádeže a po pachateli pátrá. Žádáme občany, aby jakékoliv informace k pachateli zavolali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se dostavili přímo na policejní služebnu v Roudnici nad Labem. Děkujeme.
 

vytisknout  e-mailem