Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádeže jízdních kol v plném proudu

Tábor – Sezimovo Ústí – Čtvrté kolo v tomto týdnu! (Hlasová schránka 974 238 116) 

Včerejším tiskovým servisem jste byli informováni o případech krádeží vloupáním do sklepních prostor panelových domů v Táboře, při kterých byla odcizena tři jízdní kola. Další obdobný případ šetří policisté i v Sezimově Ústí. Z jednoho z panelových domů v Dukelské ulici bylo z místnosti kolárny odcizeno trekové jízdní kolo značky Crossway 300 V černé barvy. Majitel odhadl svou škodu na částku 10 000 korun.
Od začátku tohoto roku šetříme na Táborsku již 16 případů krádeží jízdních kol. Na tuto skutečnost opětovně důrazně upozorňujeme a mimo jiné doporučujeme překontrolovat úroveň zajištění sklepních prostor, jmenovitě pak zejména zabezpečení zde uložených jízdních kol. Na místě je i důsledné zamykání vstupních dveří do domů a všímavost k osobám, které se zde bezdůvodně pohybují či zdržují.
Jakékoliv důvodné informace k výskytu zlodějů v domech, stejně jako poznatky, které by přispěly k objasnění uvedených krádeží, sdělte prosím neprodleně policistům cestou linky číslo 158. Chráníte tak i vlastní majetek. Děkujeme.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
1. března 2013
 

vytisknout  e-mailem