Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Krádeže

Další majitel postrádá navigaci 

     V Klatovech v pondělí 15. února 2010 ve večerních hodinách neznámý pachatel vnikl do zaparkovaného vozidla zn. Mercedes Benz a odcizil navigaci zn. Sony. Poškozené majitelce vznikla škoda 10 000 Kč.
    Do rodinného domu v obci u Plánice v uplynulém týdnu vnikl neznámý pachatel a uvnitř vše prohledal. Z domu odcizil starožitné hodiny, spací pytel a láhev s alkoholem a z hospodářského objektu odcizil starší horské jízdní kolo. Majitelce vznikla škoda 41 700 Kč.
     V Horažďovicích neznámý pachatel v noci ze 14. na 15. února 2010 odcizil automobil zn. VW Passat Variant, ve kterém byly doklady od vozidla a úhlová bruska. Poškozený majitel vyčíslil škodu na 150 000 Kč.
     Ve Švihově v pondělí 15. února 2010 dopoledne z neuzamčeného vozidla zn. Avia neznámý pachatel odcizil černou látkovou tašku, ve které byla peněženka s finanční hotovostí, s osobními doklady a průkazem zdravotní pojišťovny poškozeného muže, platební karta peněžního ústavu a klíče od vozidel. Oznamovateli vznikla škoda 4 500 Kč.
     V pondělí 15. února 2010 po čtrnácté hodině 22 letý muž z Plzně v Klatovech v obchodním domě odcizil 59 kusů lososového krému a byl přistižen pracovníkem ostrahy objektu. Na místo byla přivolána hlídka policie a šetřením bylo zjištěno, že muž byl ve třech případech podle rozsudků soudu odsouzen v posledních třech letech za stejnou činnost. Výše škody činí 4 124 Kč. Muž je podezřelý ze spáchání přečinu krádeže.
 

vytisknout  e-mailem