Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Krádeže

Vloupání do objektů i vozidla 

         V pátek 4. prosince 2009 dopoledne vnikl neznámý pachatel v Klatovech v ulici F. Šumavského do zaparkovaného vozidla zn. VW Sharan a odcizil dámskou kabelku, ve které byla finanční hotovost, tři platební karty peněžních ústavů a osobní doklady poškozené ženy. Poškozeným vznikla škoda 24 900 Kč.
     V Sušici v obchodním domě v pátek 4. prosince 2009 po třinácté hodině 24 letý muž z Příbramska odcizil zboží v hodnotě 593 Kč a byl na místě zadržen. Policie případ prošetřuje ve zkráceném přípravném řízení a muž převzal osobně sdělení podezření z trestného činu krádeže. Šetřením policie bylo zjištěno, že muž v posledních třech letech byl za stejný čin podle rozsudku soudu odsouzen.
      V obci na Klatovsku vnikl neznámý pachatel v uplynulých čtrnácti dnech do kůlny u rekreační chaty a odcizil dvě elektrické travní sekačky a prodlužovací kabel. Majiteli vznikla škoda 6 350 Kč.
     Na Klatovsku neznámý pachatel v baru v noci z 5. na 6. prosince 2009 u výherního automatu poškodil dvířka a odcizil finanční hotovost 1 630 Kč. Poškozením výherního automatu vznikla škoda 1 400 Kč.
 

vytisknout  e-mailem