Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Krádeže

Zmizela čtyřkolka 

     V obci na Plánicku v noci z 8. na 9. května 2010 neznámý pachatel ze stožáru připevněném na přístřešku u domu odcizil vlajku státu Kalifornia. Pachatel při tomto konání poškodil stožár a část střešní krytiny na přístřešku. Poškozený majitel vyčíslil škodu na 8 500 Kč.
    V obci na Švihovsku vnikl do rekreační chalupy neznámý pachatel v době od 30. dubna do 9. května letošního roku. Uvnitř odcizil elektrocentrálu, kabel o délce 25 m a sadu šroubováků. Dále odstranil visací zámky u hospodářských budov, ale zde nic neodcizil. Majitelům vznikla škoda 6 700 Kč.
     Krádež čtyřkolky oznámil poškozený majitel na obvodní oddělení v Klatovech. V době od 6. do 9. května 2010 v obci u Klatov vnikl neznámý pachatel do garáže a odcizil motorovou čtyřkolku nezjištěné značky, dva kanystry s benzinem a motocyklovou přilbu. Poškozeným vznikla škoda 83 450 Kč.
     Na linku 158 oznámil poškozený muž krádež finanční hotovostíi z peněženky. V sobotu 8. května 2010 v době od 18.10 do 19.05 hodin v areálu plaveckého bazénu na Klatovsku neznámý pachatel z uzamčené skříňky v šatně odcizil z peněženky finanční hotovost 29 000 Kč.
 

vytisknout  e-mailem