Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež vozidla

ÚSTÍ NAD LABEM - ústečtí policisté po něm ihned vyhlásili celostátní pátrání + další denní info 

V průběhu noci ze dne 17.-18.7. došlo v centru města v ulici Koněvova ke krádeži vozidla Jeep Grand Cherokee. Vozidlo bylo opatřeno mpz: CH a rz: TI235627. Majiteli tak vznikla škoda kolem 144 tisíc korun.

Z dalšího vozidla zmizela kola
Dosud neznámý pachatel v Krásném Březně v ulici Žežická za zaparkovaného vozidla Audi A6 odcizil čtyři hliníková kola s pneumatikami. Způsobená škoda se pohybuje kolem 20 tisíc korun.

Vloupání do stánku
Ústečtí policisté pátrají po zloději, který se v průběhu noci v plaveckém areálu na Klíši vloupal do pojízdného prodejního stánku. Z tohoto stánku následně odcizil různé potraviny, nápoje, drogerii a elektrické kuchyňské spotřebiče. Způsobená škoda se pohybuje kolem 43 tisíc korun.

Krádež nafty
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci z nádrže zaparkovaného nákladního vozidla ve Vaňově odcizil 350 litrů motorové nafty. Způsobená škoda se pohybuje kolem 9 tisíc korun.

Zloděj vzal vše, co lze snadno zpeněžit
Dosud neznámý pachatel se v Předlicích vloupal do zahradní chatky a k ní přilehlé kůlny na nářadí. Následně odcizil dvě motorové sekačky, sekeru, hliníkové tyčky na rostliny, kávovar a PB láhev. Majiteli tak vznikla škoda kolem 25 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem