Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež vloupáním do sklepních kójí

Tábor – Jízdní kola v ohrožení. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Se začínající cyklistickou sezónou přibývá případů krádeží jízdních kol.
V době od deváté hodiny dopolední pondělí dne 6. dubna do šesté hodiny večerní středy dne 8. dubna 2015 se pachatel vloupal do dvou sklepních kójí domu v Herlošově ulici v Táboře. Po násilném vniknutí do vnitřních prostor zde odcizil dvě horská jízdní kola značek Kona Cindercone 06 a Olpran. Navíc přibral i LCD monitor stříbrné barvy a dva reproduktory černé barvy. Majitelům způsobil celkovou škodu ve výši 12 500 korun. Po zloději či zlodějích, stejně jako odcizených jízdních kolech a elektronice, pátrají policisté táborského obvodního oddělení.
Opětovně upozorňujeme, že sklepní kóje jsou častým cílem zlodějů. Nezbytnou prevencí je přiměřené zabezpečení těchto prostor a zejména pak důsledné zamykání přístupů, a to jak vchodových dveří do domů, tak vlastních dveří sklepních prostor. Důležitá je rovněž častá kontrola zde uloženého majetku a všímavost a důslednost všech obyvatel domů k podezřelým osobám, které mají snahu se do vnitřních prostor pod jakoukoliv záminkou dostat.
Poznatky k výše uvedené trestné činnosti sdělte prosím policistům na jejich služebně v Divadelní ulici v Táboře či telefonním čísle 974 238 700. Děkujeme.
    
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
10. dubna 2015  
 

vytisknout  e-mailem