Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež vloupáním do garáže

Tábor – Zloděj odcizil truhlářské nářadí. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Policisté pátrají po zloději, který se v nočních hodinách ze 7. na 8. ledna 2014 vloupal do jedné z garáží na Kalových polích v Táboře – Klokotech. Po násilném odstranění zámku vrat se dostal do vnitřního prostoru, kde odcizil řadu ručního elektrického nářadí truhlářského charakteru, a to stolní pilu značky Ferm, přímočarou pilu značky Black and Decker, pokosovou, kotoučovou a přímočarou pilu značky Makita, příklepovou vrtačku a aku šroubovák rovněž značky Makita, dále dvě horizontální frézky značek Extol a Ferm, elektrický hoblík značky Extol a pásovou brusku nezjištěné značky. Majiteli tím způsobil škodu ve výši téměř 20 000 korun. Po zloději či zlodějích, stejně jako po odcizeném nářadí, pátrají policisté táborského obvodního oddělení.
V souvislosti s tímto případem žádáme každého, kdo by k objasnění uvedeného skutku mohl přispět jakoukoliv důvodnou informací, a to jak z místa činu, kde se mohly pohybovat podezřelé osoby, s největší pravděpodobností ve vozidle, tak i k možné podezřelé nabídce prodeje výše vyjmenovaného nářadí, neboť lze jen těžko předpokládat, že by se zloději začali živit poctivou prací, aby své poznatky předal policistům na jejich služebně v Divadelní ulici v Táboře, na telefonním čísle 974 238 700, případně cestou policejní linky číslo 158. Děkujeme.
 
Nejedná se o ojedinělou krádež v této lokalitě. V nedávné minulosti se zde zloději zaměřili zejména na krádeže celých sad pneumatik k osobním vozidlům. Majitelům garáží proto doporučujeme věnovat zabezpečení zde uloženého majetku zvýšenou pozornost.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
8. ledna 2014 

vytisknout  e-mailem