Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež vloupáním do garáže

Tábor – Veselí nad Lužnicí – Dvě kompletní sady pneumatik. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Období „přezouvání“ aut je bohužel i obdobím zvýšeného počtu případů krádeží kompletních sad kol s pneumatikami. Další z případů šetří veselští policisté.
Pátrají po zloději, který se v blíže neurčené době od 31. března do 9. dubna tohoto roku vloupal do jedné z řadových garáží v ulici U Lužnice na jižním okraji Veselí nad Lužnicí. Po násilném vstupu zde odcizil dvě kompletní sady kol na osobní vozidla, a to čtyři kusy letních pneumatik značky Barum o rozměru 195/65-15 na „hliníkových“ discích a další čtyři letní pneumatiky značky Barum o rozměru 185/65-14 na „plechových“ discích. Majiteli způsobil celkovou hmotnou škodu ve výši bezmála 16 000 korun.
Jakékoliv informace uvedenému případu, ať již z místa činu, případně k podezřelé nabídce prodeje těchto sad pneumatik, přivítají veselští policisté na své služebně na náměstí T. G. Masaryka či telefonním čísle 974 238 760.  
Jak již bylo uvedeno, nejedná se, zejména v tomto období přezouvání vozidel, o ojedinělý případ. Opětovně tak na tyto krádeže upozorňujeme a doporučujeme všem motoristům věnovat zabezpečení pneumatik odpovídající pozornost.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
10. dubna 2015 
 

vytisknout  e-mailem