Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Krádež věcí z vozidla

Vloupali se do auta za bílého dne 

Dvojici neznámých pachatelů (popis možných pachatelů viz. níže) se dne 20.7.2010 v době kolem 18.00 hodin zalíbilo na jedné přerovské ulici vozidlo Land Rover Range a vloupali se do něj. Z předního sedadla odcizili stříbrnou dámskou tašku s peněženkou, osobními doklady, doklady od vozidla, penězi, platební kartou, klíči a účetními doklady. Majitelce (1956) tak způsobili škodu kolem 12 000 Kč.
Popis možných pachatelů:
1. muž byl snědé pleti, ve věku 20-25 let, vysoký asi 180 cm, extrémně hubené postavy, podle odhadu mohl vážit nejvíce 40 kg, více ne, hubený obličej, krátké, černé vlasy, jakoby rozčepířené, na sobě měl světlou košili - asi bílou, s nějakým vzorem a tmavé jeansové kalhoty
2. muž byl snědé pleti, ve věku 20-25 let, vysoký asi 175 - 180 cm, střední postavy, trochu silnější, krátké černé vlasy upravené gelem, na obličeji měl zrcadlové brýle, oblečenou měl světlou košili - asi bílou, tmavé, asi jeansové kalhoty, působil upravěnějším dojmem než první muž.
V souvislosti s uvedeným vloupáním do vozidla žádáme touto cestou případné svědky událostí, kteří mohou policistům poskytnout jakékoliv informace k osobám možných pachatelů, ať se obrátí na kteroukoliv policejní služebnu případně linku 158.  
 
 
por. Mgr. Irena Urbánková

vytisknout  e-mailem