Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež v prodejně šperků - doplnění popisu pachatele

Písek - Pachatelé odcizili v nestřežené chvíli peněženku. 

Policisté z obvodního oddělení v Písku pátrají po totožnosti dvou pachatelů, kteří ve středu po poledni navštívili jednu prodejnu šperků v Písku. První z pachatelů pravděpodobně odlákal za účelem ukázky zboží poškozenou ženu od prodejního pultu a druhý z pachatelů pak odcizil z nezajištěné zásuvky prodejního pultu dámskou peněženku s finanční hotovostí. Způsobil jí tak škodu za více než 15 000 korun. Policisté se případem intenzivně zabývají.

Doplnění informací k popisu pachatele: Policistům se podařilo zjistit popis osob, které v prodejně kradly. První osobou je muž věku kolem 50 let, 190 cm vysoké silnější postavy, hnědé vlasy krátce střižené, oblečen do modré polokošile, barva kalhot nezjištěna. Žena byla také ve věku kolem 50 let, vyšší postavy, černé dlouhé vlasy stažené do culíku. Na sobě měla černobílé šaty.

Policisté žádají každého, kdo by měl poznatky k případu, ať kontaktuje policisty na Obvodním oddělení v Píseku, adresa Na Výstavišti 377, telefon 974 235 700, případně na lince tísňového volání 158.

por. Ing. Štěpánka Schwarzová, krpc.pio@pcr.cz

6. srpna 2020

vytisknout  e-mailem