Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Krádež v hodinovém hotelu - aktualizace

Policisté hledají muže, který je podezřelý z krádeže věcí z pokoje v hodinovém hotelu. 

Policisté z místního oddělení Vršovice řeší případ krádeže věcí v hodnotě 17 tisíc korun z hodinového hotelu v Rybalkově ulici v Praze 10. Poškozený se seznámil v restauraci na Národní třídě s mužem, který se představil jako Pavel z Kladna a po nějaké době spolu odešli přespat do zmiňovaného hotelu. Ráno, když se poškozený probudil, tak zjistil, že mu někdo z batohu odcizil peněženku s doklady a platební kartou, tablet a značkové pero. Pavel už v pokoji také nebyl.

Případ je prověřovaný pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. V souvislosti s tímto případem policisté hledají muže zachyceného na fotografii, který s poškozeným spal na pokoji. Jestliže ho někdo poznává, ať se ozve na linku 158.

Krádež se stala v noci 24. září.

kpt. Jan Daněk – 28. 11. 2019

Aktualizace: Podezřelého muže se po zveřejnění případu podařilo ztotožnit, protože ho lidé na fotografii poznali. Jedná se o dvaačtyřicetiletého recidivistu, který je momentálně ve výkonu trestu odnětí svobody pro majetkovou trestnou činnost.

Děkujeme všem, kteří pátrání věnovali pozornost.

kpt. Jan Daněk – 28. 11. 2019

vytisknout  e-mailem