Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Krádež v autosalonu

TRUTNOVSKO - Žádáme veřejnost o spolupráci. 

Ve středu 14. 1. 2015 před desátou hodinou se na trutnovské policisty obrátil s žádostí o pomoc vedoucí jednoho z autosalonů v Trutnově. Přivolaná policejní hlídka na ulici Volanovská z výpovědi oznamovatele, ohledání místa činu a následně provedeného šetření zjistila, že v průběhu noci z úterý na středu 13. 1. 2015 dosud neznámý pachatel nebo pachatelé odcizili ze zde zaparkovaných tří vozidel dvanáct kusů pneumatik i s příslušenstvím. Při neopatrné demontáži došlo rovněž k poškození automobilů. Oprávněný zástupce firmy vyčíslil předběžně škodu na necelých 86 tisíc korun. 
Pachateli či pachatelům za přečiny krádež provedenou vloupáním a poškození cizí věci může být soudem uložen trest odnětí svobody až na pět let.
Místní policisté se svými kolegy ze služby kriminální policie a vyšetřování po pachateli a odcizených kolech intenzivně pátrají.
Policie České republiky v Trutnově tímto žádá všechny občany, kteří by mohli k uvedené krádeži pneumatik či pohybu pachatelů na místě činu uvést jakoukoli informaci, nechť ihned kontaktují nejbližší policejní služebnu či přímo bezplatnou telefonní linku 158.
pprap. Pižlová Šárka, DiS.
tisková mluvčí PČR Trutnov

vytisknout  e-mailem