Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Krádež telefonu

Policisté hledají muže, který si na jednom z telefonů udělal „selfíčko“.  

Policisté z místního oddělení Smíchov se od 25. února zabývají případem krádeže mobilního telefonu za bezmála patnáct tisíc korun. Krádež se stala v odpoledních hodinách v prodejně s telefony v Nádražní ulici. Prodavač také upřesnil, že v době, kdy byl telefon odcizen, si všiml v prodejně jen jediného zákazníka. Tento muž navíc obchod navštívil hned dvakrát během krátké doby a na jednom z vystavených telefonů zvěčnil svůj obličej tím, že sám sebe vyfotil.

Pro policisty je tento muž velice důležitý, neboť se v prodejně nacházel ve chvíli, kdy byl mobilní telefon odcizen a mohl by tak přispět k objasnění případu. V této souvislosti proto policisté žádají muže na fotografii a také kohokoli, kdo ho zná, aby se ozval na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Bc. Iveta Martínková – 3. 3. 2016

 

AKTUALIZACE: Na základě medializace případu policisté přijali velké množství poznatků, díky kterým se podařilo muže zachyceného na fotografii vypátrat. Při výslechu pak kriminalistům sdělil, že o žádné krádeži telefonu neví. Policisté na případu ovšem nadále pracují.

Tímto děkujeme médiím za zveřejnění případu a také občanům za jejich spolupráci.   

por. Bc. Iveta Martínková - 9. 3. 2016

 

vytisknout  e-mailem