Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Krádež stavebního nářadí z pozemku domu zaznamenala kamera

Majitele domu přišel o paletový vozík a stavební kolečko z pozemku v celkové hodnotě deset tisíc korun. 

Policisté z Újezdu nad Lesy pracují od sedmého listopadu na případu krádeže stavebního nářadí z pozemku domu v ulici Na Vydrholci v pražských Běchovicích. Když majitel domu zjistil, že mu z pozemku zmizelo stavební kolečko a druhý den dokonce paletový vozík, prohlédl si kamerový záznam z kamery na domě a objevil na nich muže, který během dopoledních hodin přelezl plot, nářadí poté přetahoval přes plot a i s odcizenými věcmi odešel.
 
Majitel domu pak krádež v hodnotě deseti tisíc korun nahlásil policistům, kteří neznámého muže podezřívají ze spáchání trestného činu krádeže a porušování domovní svobody, za což mu v případě dopadení hrozí až dvouleté vězení. Jakékoli informace k hledanému muži, jeho totožnosti a pobytu přijmou policisté na tísňové lince 158 nebo kterékoli služebně Policie ČR.
 
K popisu hledaného: muž je ve věku kolem čtyřiceti let, vysoký asi 180 centimetrů, zavalité postavy. Má kulatý obličej, světle hnědé mírně vlnité vlasy a v době krádeže byl hladce oholený. Oblečený byl do šedivé až modré mikiny bez kapuce, se zipem u krku a krátkých béžových kalhot. Na nohou měl černé ponožky a černo-bílé sportovní boty.
 
por. Bc. Jana Rösslerová 28. 11. 2013
Odkazy do noveho okna

Podezřelý muž

Podezřelý muž 

Detailní náhled

Podezřelý muž

Podezřelý muž 

Detailní náhled

Podezřelý muž

Podezřelý muž 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem