Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež přívěsných vozíků

ÚSTÍ NAD LABEM - Trmičtí policisté evidují další krádež vystaveného přívěsného vozíku. 

Neznámý zloděj na parkovišti hypermarketu v Trmicích odcizil dva vystavené nákladní valníkové přívěsy zn. Handy 3, barvy stříbrné a bez rz. Způsobená škoda se pohybuje kolem 24 tisíc korun.

Poškozená přišla o kabelku
Zloděj na parkovišti velkoobchodu v Trmicích využil nepozornosti poškozené, která si do kufru vozidla ukládala nákup a nepozorovaně jí z předního sedadla odcizil volně odloženou kabelku s finanční hotovostí, mobilním telefonem a platebními kartami. Svým jednáním jí způsobil škodu kolem 7 tisíc korun.

Zloději stačilo 10 minut
Neznámému zloději ke krádeží stačilo 10 minut a to ve chvíli, kdy poškozená zaparkovala u mateřské školky na Severní Terase. Z vozidla jí odcizil kabelku s fotoaparátem, doklady a platebními kartami. Způsobená škoda se pohybuje kolem 9 tisíc korun.

Policisté lapili zloděje
Ústeckým policistům se v noci podařilo zadržet dva zloděje (30,38), kteří se v centru města vloupali do lednice s nápoji. Po zadržení byli pachatelé ihned převezeni do policejních cel, kdy se následně zjistilo, že mladší z nich je v celostátním pátrání pro příkaz k zatčení.

vytisknout  e-mailem