Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Krádež obrazů a hodin

Kladensko - Policisté pátrají po pachateli, který odcizil z rodinného domu starožitné věci. 

     V dopoledních hodinách bylo oznámeno, že v době mezi 14. až 19. říjnem 2013 došlo k odcizení starožitných věcí z podkroví rodinného domu v jedné obci na Kladensku. Při krádeži byly odcizeny dva starožitné obrazy-olejomalby s motivem "podzim/zima" od J. Zrzavého i s rámy v celkové hodnotě       120 000,-Kč a dále byly odcizeny starožitné hodiny. Policisté v současné době případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže a po pachateli intenzivně pátrají. Celkem způsobená škoda činí 200 000,-Kč. 

22. října 2013

nprap. Jana Šteinerová

Další případy z Kladenska

Odcizení hotovosti - dne 20. října 2013 vnikl neznámý pachatel do místnosti skladu v baru v Kladně v ul. T.G. Masaryka a následně odcizil pánskou tašku s peněženkou, finanční hotovostí, platebnímí kartami, osobními doklady a doklady a klíči k vozidlu a firemní písemnosti . Vzniklá škoda činí 42 000,-Kč. Případ se prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže.

Krádež peněženky - z volně přístupné šatny  na teniskových kurtech v Kladně dne 18. října 2013 odcizil neznámý pachatel odložené náramkové hodinky, peněženku, doklady, platební karty, finannční hotovost a doklady od vozidla. Způsobená škoda je ve výši 22 000,-Kč. Případ se prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže.

vytisknout  e-mailem