Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Krádež nákupních vozíků

Během krátké doby byl pachatel s odcizenými vozíky přistižen policejní hlídkou 

     Dne 6. února 2012 ve 14.30 hodin odcizil muž v Kladně před obchodním domem v Italské ulici 3 kusy nákupních vozíků na kolečkách s výrobními čísly a logem společnosti na horní rukojeti. Hodnota jednoho vozíku činí 4 400,-Kč. Následně byl tento muž se svým lupem během 15-ti minut zastaven policejní hlídkou dopravního inspektorátu, která právě vykonávala kontrolní činnost v ulici Gen. Klapálka. Policisté v osobním vozidle  Škoda Forman zaznamenali rozřezané nákupní vozíky. Podezřelý 27 letý muž z Kladna uvedl, že nákupní vozíky odváží do sběrny kovového odpadu za účelem získání finanční hotovosti, ač si byl plně vědom, že nákupní vozíky jsou majetkem obchodního domu. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 13 200,- Kč. Případ je veden ve zkráceném přípravném řízení a policie případ  šetří jako podezření z trestného činu krádeže.

 

7. února 2012

nprap. Jana Šteinerová

 

Další případy z Kladenska

Jízda pod vlivem alkoholu - několik minut po půlnoci dne 5. února 2012 havaroval  33 letý muž z Velvarska v obci Černuc-Nabdín na motocyklu Babeta.  U řidiče byla provedena dechová zkouška s pozitivním výsledkem 2,3 promile alkoholu v dechu. Příčina dopravní nehody je v šetření.

Poškození vozidla - v dopoledních hodinách dne 3.února v Kladně v ulici Kosmonautů u speciální školy Korálek  neznámý pachatel poškodil osobní vozidlo Toyota Auris. Poškození  způsobil pachatel poškrábáním laku na levém předním i zadním blatníku ana levých předních i zadních dveřích. Majiteli byla způsobena předběžná škoda ve výši 35 000,-Kč.  Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu poškozování cizí věci.

Odcizení odrazových desek - v době mezi 4. až 6. únorem 2012 odcizil neznámý pachatel odrazové desky k odrazovému drtiči z volně přístupného prostoru firmy v obci Čelechovice. Tyto odrazové desky jsou vyrobené ze slitiny manganu a oceli ve velikosti 50 x 30/8cm a 18 x 18/2cm o celkové hmotnosti 2 tuny. Způsobená škoda činí 300 000,-Kč. Případ se prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže.

 

vytisknout  e-mailem