Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Krádež motocyklu a vozidla

O uplynulém víkednu policisté pátrali po odcizeném motocyklu a dodávce. 

 

V prvním nahlášeném případě se odcizené vozidlo podařilo v krátké době vypátrat. Po odcizeném motocyklu policisté nadále pátrají.
V pátek 14. srpna ve večerních hodinách došlo na ulici Dolní Brána v Novém Jičíně k odcizení zaparkovaného motorového vozidla Ford Transit v hodnotě osmdesáti tisíc korun. Neznámý pachatel se vozidla zmocnil bez souhlasu jeho majitele a neoprávněně jej užíval. V neděli 16. srpna bylo vozidlo vypátráno na parkovišti v Novém Jičíně na ulici Dvořákova. Téhož dne bylo vozidlo předáno jeho majiteli.
Z přístřešku stojícího vedle domu v Šenově u Nového Jičína odcizil v noci na 16. srpna neznámý pachatel motocykl Jawa ČZ 250. Neznámý pachatel nejdříve odstranil a poté odcizil visací zámek, který zajišťuje vstupní bránu na pozemek u rodinného domu a z něj odcizil motocykl Jawa 250, rok výroby 1958, červené barvy a v hodnotě přes šestnáct tisíc korun. Policisté po odcizeném motocyklu vyhlásili pátrání a případ šetří pro trestné činy krádeže, neoprávněné užívání cizí věci  a porušování domovní svobody.


Stalo se …


Sprejer postříkal železniční vagón

V noci na 16. srpna letošního roku neznámý pachatel postříkal v kolejišti nádraží Českých drah ve Frenštátě pod Radhoštěm odstavený železniční vagón.
Sprejer, na vlakové soupravě osobní přepravy na pravé boční straně železničního vagónu, nastříkal sprejem obrazce blíže nespecifikovaných tvarů v délce přes sedmnáct metrů a výšky jednoho metru. Poškozením tak pachatel způsobil škodu ve výši deset tisíc korun. Policisté po pachateli trestného činu poškozování cizí věci usilovně pátrají.


Vandal se vyřádil na výloze

Ve večerních hodinách na 16. srpna poškodil neznámý pachatel výlohu prodejny na ulici Gen. Hlaďo v Novém Jičíně. Neznámý pachatel rozbil skleněnou výplň výlohy na prodejně výrobny klíčů a svým jednáním tak způsobil společnosti předběžnou škodu poškozením ve výši deset tisíc korun. V tomto případě se neznámý pachatel dopustil trestného činu poškozování cizí věci, za což mu v případě dopadení  a prokázání viny hrozí peněžitý trest nebo až jeden rok odnětí svobody.


Vloupání do baru v Odrách

Neznámý pachatel se v noci na 16. srpna vloupal do baru  na ulici Dělnická v Odrách. Pachatel z objektu odcizil finanční hotovost, několik lahví alkoholu různých značek, cigarety, doutníky a další věci. Dále v prostoru výčepu poškodil dva přívodní kabely od jukeboxu a stolního fotbalu. Celková škoda odcizením a poškozením přesáhla částku šest tisíc korun.

vytisknout  e-mailem