Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Krádež mobilního telefonu - AKTUALIZACE

Hledáme muže, který odcizil mobilní telefon a vyměnil ho za svůj. Rádi bychom muži vrátili ten jeho a vzali si zpět ten, který nezaplatil. Pomůžete nám ho najít? 

Policisté z místního oddělení Letňany pátrají od začátku června po neznámém muži, který v nákupním centru v Letňanech odcizil mobilní telefon. Podezřelý muž přišel ke stánku, kde prodávají mobilní telefony, když se prodavač věnoval jinému zákazníkovi, vyměnil svůj starý telefon za nový. Vše by bylo v pořádku, kdyby za ten nový telefon zaplatil, což ale neudělal. Svým jednáním způsobil škodu dosahující částku třicet tisíc korun.

Policisté zajistili kamerové záznamy, na kterých je podezřelý vidět jak prochází pasáží v obchodním domě, tak u stánku.

Celý případ policisté v současné chvíli prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Pokud muže na přiložených záběrech poznáváte, nebo víte, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se na linku 158, rádi bychom mu totiž vrátili jeho starý telefon. Děkujeme.

Por. Mgr. Violeta Siřišťová – 9.7.2020

Aktualizace - Policisté získali poznatky k podezřelému muži. V případu budou nyní probíhat standardní úkony trestního řízení.

Děkujeme všem, kteří pátrání věnovali pozornost.

por. Mgr. Violeta Siřišťová - 10.8.2020

vytisknout  e-mailem