Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Krádež mobilního telefonu

Policisté hledají muže, který je podezřelý z krádeže telefonu a pokusu o vloupání do bytu. 

Policisté z třetího policejního obvodu se zabývají dvěma případy, které má na svědomí nejspíš jeden podezřelý. Obě události se odehrály okolo poledne ve čtvrtek 19. července na sídlišti Velká skála v Praze 8. Nejprve tam podezřelý začal obtěžovat muže, který na ulici umýval auto a začal se vtírat do jeho blízkosti. Když z místa odešel, tak poškozený zjistil, že mu chybí mobilní telefon za 3 tisíce korun, který měl v kapse. Na telefon mu po odcizení volala ještě jeho manželka a někdo ho zvedl. Do telefonu ale nemluvil, jen drmolil.   

V tu samou dobu se pravděpodobně stejný muž pokusil vloupat do přízemního bytu přes otevřenou ventilaci okna. Muž se postavil na parapet okna a snažil se jeho horní část vytlačit. V tom mu zabránila žena, která v místnosti právě uspávala své půlroční dítě. Žena pachateli ruce přibouchla do okna, ten seskočil z parapetu a utekl pryč.

Podezřelého muže blízko místa činu zachytila kamera. Jestliže ho někdo poznává, ať se ozve na linku 158. Případy jsou prošetřovány pro podezření ze spáchání trestného činu krádež.

por. Bc. Jan Daněk – 25. 7. 2018

Odkazy do noveho okna

Podezřelý

Podezřelý 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem