Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Krádež luxusních hodinek z prodejny v Ostravě

MSk k- maskovaní pachatelé odcizili větší množství značkových luxusních hodinek z prodejny 

    
     Včera, tj. 9. února, v 17:45 hodin, skupina maskovaných dosud nezjištěných pachatelů vtrhla do prodejny luxusního hodinářství, které se nachází na Masarykově náměstí v centru Ostravy. Pachatelé, po rozbití skleněných vitrín v  prodejně odcizili větší množství značkových hodinek. Škoda, dle prvních odhadů, činí několik milionů korun. Po krádeži pachatelé rychle nasedli do přistaveného terénního vozu značky Mitsubishi Pajero tmavé barvy,  kterým se před skutkem pohybovali v okolních ulicích, a z místa činu odjeli centrem města přes pěší lávku směrem k Slezskoostravskému hradu, kde vozidlo odstavili a zapálili. Vůz byl opatřen odcizenými registračními značkami.
 
     Na případu intenzivně pracují společně kriminalisté Krajského a Městského ředitelství policie a zahájili úkony trestního řízení pro zločin krádeže. Společně se specialisty z oboru kriminalistické techniky a expertiz ohledali místo činu a místo nalezení opuštěného vozidla a zajistili stopy. Vyslýchají svědky, analyzují obdobné případy, prověřují i evropské souvislosti.
 
     S výzvou o spolupráci, v zájmu rychlého dopadení pachatelů, se obracíme na občany, kteří se v inkriminovanou dobu pohybovali na uvedených místech v pěší zóně na Masarykově náměstí v centru Ostravy, v jeho blízkosti a ve směru k Slezskoostravskému hradu a mohli by nám poskytnout jakékoliv informace k vozidlu, či posádce vozidla Mitsubishi Pajero tmavé barvy, aby své poznatky sdělili na bezplatné lince 158, případně na kterékoliv služebně Policie ČR.
 
 
    
 
 
por. Bc. Darina Majková
10. února 2011

vytisknout  e-mailem