Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež automobilu objasněna

DĚČÍN - Krádež automobilu objasněna; Peněženku vytáhl rovnou z kapsy; Mařil; Líbil se mu stolek 

Obvinění z trestného činu krádeže si včera z úst rumburských kriminalistů vyslechl třiadvacetiletý mladík. Ten má mít na svědomí odcizení automobilu, který začátkem srpna zanechal jeho majitel na parkovišti ve Varnsdorfu. Když si pro vůz přišel, na ploše ho již nenašel. Zůstala mu jen škoda ve výši přes sto tisíc korun. Trestně stíhaný čelí až pětiletému vězení.
 
 
Peněženku vytáhl rovnou z kapsy
 
O peněženku s doklady a šesti stovkami přišel sobotního večera v blízkosti hlavního nádraží sedmašedesátiletý muž. Neznámý lapka mu ji vytáhl přímo z kapsy. Po pachateli pátrají policisté z obvodního oddělení v Děčíně.
 
 
Mařil
 
Zákaz řízení motorových vozidel patrně nic neříká pětatřicetiletému muži z Rumburku. Jinak by neusedl za volant, aby ho zastavili místní policisté ke kontrole, při které zjistili tento závažný nedostatek. Teď už má ve zkráceném přípravném řízení nadělené podezření z maření výkonu úředního rozhodnutí, se kterým je spjata hrozba až tříletého vězení.
 
 
Líbil se mu stolek
 
Oválný konferenční stolek na terase domku se zalíbil neznámému nenechavci. Překonal tedy branku v oplocení a předmět svého zájmu odcizil. Zůstala po něm škoda za dva tisíce korun. Případem se zabývají policisté z obvodního oddělení. Budou-li úspěšní, může se pachatel zodpovídat z trestného činu krádeže vloupáním a porušování domovní svobody.
 
 
 
 
 
5. 9. 2011, Děčín
por. Bc. Vojtěch Haňka
Tiskový mluvčí
Preventivně informační skupina Děčín
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem