Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Kosmetikou si doslova napěchoval kalhoty

Pomozte policistům při pátrání po neznámém muži, který z drogerie svérázným způsobem odcizil kosmetiku za bezmála patnáct tisíc. 

Prosečtí policisté řeší již od listopadu celkem netradiční případ krádeže z drogerie ve Vysočanské ulici. Tam okolo poledne přišel muž, který se nejprve procházel mezi regály a poté se u jednoho z nich zastavil. Právě v této části se totiž nachází kosmetika jedné určité značky, kterou muž zřejmě preferuje. Celkem sedm, poměrně velkých balení kosmetických přípravků, si poté začal postupně soukat za přední část kalhot. Je tedy patrné, že už od počátku neměl v plánu za zboží zaplatit. Majiteli tak svým doslova kouzelnickým číslem způsobil škodu dosahující téměř patnáct tisíc. Celé to navíc trvalo jen necelou minutu a lze tedy hovořit o štěstí, že ho přitom zachytily alespoň bezpečnostní kamery, díky kterým nyní policisté znají podobu podezřelého.
 
Podle kamerového záznamu se jedná o muže ve věku mezi 30 až 35 lety, střední postavy. Má tmavší pleť, černé krátké vlasy a v době krádeže měl černý knír. Oblečený byl do tmavé bundy, bílého trička, modrých riflových kalhot a na hlavě měl modrou čepici s kšiltem.
 
Policisté se proto po vyčerpání všech možných úkonů vedoucích ke ztotožnění podezřelého muže nyní touto cestou obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc při spolupátrání.  Jakékoliv informace k jeho totožnosti, pohybu, či pobytu přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158, nebo kterékoliv policejní služebně.
 
prap. Bc. Iveta Martínková – 2. 1. 2015
Odkazy do noveho okna

podezřelý 1

podezřelý 1 

Detailní náhled

podezřelý 2

podezřelý 2 

Detailní náhled

podezřelý 3

podezřelý 3 

Detailní náhled

podezřelý 4

podezřelý 4 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem