Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Den IZS na Výstavišti

V neděli 23. září proběhl již 4. ročník Dne IZS na Výstavišti Holešovice 

Na akci se stejně jako v minulých letech prezentovat kromě policistů, hasičů, záchranářů a strážníků také Armáda ČR, Celní správa ČR, Český červený kříž, Sbor dobrovolných hasičů, speleologická záchranná služba, vodní záchranáři a mnoho dalších. Velkým lákadlem byla více než stovka současné i historické techniky jednotlivých zúčastněných složek.  

Pro malé i velké návštěvníky akce si Krajské ředitelství policie hl. m. Prahy připravilo statické i dynamické ukázky své techniky, výstroje a výzbroje Pohotovostní motorizované jednotky, Poříčního oddělení, Oddělení služební kynologie, Odboru služby dopravní policie, Odboru kriminalistické techniky a expertíz a také z Odboru cizinecké policie. Nechyběl ani stánek Oddělení tisku a prevence, s testy z oblasti dopravy a osobního bezpečí. Prezentaci policistů doplňoval ještě stánek Muzea Policie ČR. 

Předpověď počasí naznačovala, že celý den bude zataženo, chladno a dešťové přeháńky. Organizátoři i zástupci všech zůčastněných složek byli nakonec příjemně překvapeni, když na akci začaly proudit davy malých i velkých návštěvníků. Celková návštěvnost byla i přes nepřízeň počasí srovnatelná s lońským rokem.  

por. Bc. Ladislav Beránek - 25. 9. 2018

Odkazy do noveho okna

Den IZS 1

Den IZS 1 

Detailní náhled

Den IZS 2

Den IZS 2 

Detailní náhled

Den IZS 3

Den IZS 3 

Detailní náhled

Den IZS 4

Den IZS 4 

Detailní náhled

Den IZS 5

Den IZS 5 

Detailní náhled

Den IZS 6

Den IZS 6 

Detailní náhled

Den IZS 8

Den IZS 8 

Detailní náhled

Den IZS 7

Den IZS 7 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem