Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Kontroly zákazu prodeje pokračují

KRAJ VYSOČINA: V našem kraji se zatím nebezpečný alkohol neobjevil 

V pondělí 24. září se celkem 105 policistů zapojilo do kontrol, které pokračovaly na území celého Kraje Vysočina v souvislosti s vyhlášeným mimořádným opatřením Ministerstva zdravotnictví ČR. Do kontrolní akce byli zapojeni policisté ze všech útvarů Krajského ředitelství policie kraje Vysočina. 
 
Za uplynulých čtyřiadvacet hodin jsme v Kraji Vysočina provedli 246kontrol.  Při kontrolách jsme na území našeho kraje zkontrolovali celkem 251 objektů. Některé provozovny byly v průběhu dne i noci kontrolovány opakovaně. V průběhu kontrol nebyly zjištěny poznatky, že by někde docházelo k porušování zákazu prodeje alkoholu.
 
Od doby, kdy začali policisté kontrolovat nejdříve stánky a poté se zákaz prodeje rozšířil plošně na úplný zákaz prodeje alkoholu, provedli na území Kraje Vysočina do dnešního rána celkem 4 934 kontrol. Při těchto kontrolách zkontrolovali celkem 4 718 objektů. Do kontrolních akcí se zapojilo 1 364 policistů. V Kraji Vysočina jsme zatím nezaznamenali žádný případ úmrtí ani onemocnění v souvislosti s požitím nebezpečného metylalkoholu. Kontroly budou i nadále pokračovat.
 
mjr. JUDr. Dana Čírtková, vrchní komisař
25. září 2012

 

 

vytisknout  e-mailem