Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Kontroly řidičů

Podezřelí z přestupku 

    V Klatovech policisté z dopravního inspektorátu kontrolovali v sobotu 3. března 2012 v 1.20 hodin na ulici Plánické řidiče 23 letého muže z Prahy při řízení vozidla zn. Ford Mondeo. Muž se podrobil testu na užití návykových látek a tento byl pozitivní na látky konopí, amfetamin a extáze. Řidič souhlasil s lékařským vyšetřením spojenému s odběrem krve a moči.
V Klatovech kontrolovali ve 2.45 hodin na ulici Komenského policisté z obvodního oddělení řidiče 26 letého muže z obce na Nepomucku, který řídil osobní automobil zn. Opel Corsa. Muž se podrobil dechové zkoušce a bylo naměřeno 0,43 a opakovaně 0,25 promile alkoholu. Řidič přiznal, že před jízdou požil jedno pivo. Policisté muži zadrželi řidičský průkaz.
      V Sušici policisté kontrolovali v sobotu ve 21.15 hodin řidičku 27 letou ženu z Horažďovic. Žena řídila osobní automobil zn. Seat Toledo po ulici Nádražní. Podrobila se dechové zkoušce, která byla negativní a odmítla test na užití návykových látek i lékařské vyšetření. Policisté ženě zadrželi řidičský průkaz.
Dva muži i žena jsou podezřelí ze spáchání přestupku.
    

nprap. Ladmanová Dana

5.3.2012

vytisknout  e-mailem