Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Komunikace a řešení poplachu

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

Žádost a odpověď:

„Na základě zákona č. 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, žádám PČR Ostrava o informace vztahující se k EZS na ... v Ostravě, v letech 2018 až 2021, ulice ...

Informace č. 1
Zda - li PČR v Ostravě před výjezdem komunikovala s ostrahou ... ohledně vyhlášení poplachu EZS na .... anebo tuto komunikaci zcela ignorovala?

Informace č. 2
Jakým konkrétním způsobem výše uvedená komunikace PČR Ostrava s ostrahou ... v Ostravě probíhala či neprobíhala (přes jaká telefoní čísla či jiným způsobem)  ?

Informace č. 3
Jaké informace PČR Ostrava zjišťovala při komunikaci s ostrahou ... v Ostravě při vyhlášení poplachu EZS na ... v Ostravě před výjezdem?


Informace č. 4
Zda - li PČR v Ostravě měla možnost fyzicky zkontrolovat celý objekt uvnitř ..., i za oplocením ... v Ostravě, ulice ..., když EZS umístěný na ostravské hvězdárně vyhlásil poplach beztoho aniž by předtím komunikovala s ostrahou ...?“

Povinný subjekt konstatuje, že podle § 3 odst. 3 InfZ se informací pro účely tohoto zákona rozumí jakýkoliv obsah nebo jeho část v jakékoliv podobě, zaznamenaný na jakémkoliv nosiči. Ke všem bodům Vaší žádosti (tedy č. 1 – č. 4) uvádíme, že z dostupných informací, jimiž povinný subjekt disponuje, nebyly k činnosti policistů zjištěny detailní informace Vámi požadované. Jediná relevantní informace vztahující se k Vašim dotazům se týká planého poplachu ze dne ..., kdy je zaznamenaná informace, že v čase ... hod. „podařilo se dovolat vrátnému na objektu vše v pořádku“.

vytisknout  e-mailem