Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Ke spisu

Dotaz na konkrétní trestní spis 

Vaše žádost zněla, cituji:

Na základě přístupu k informacím podle zákona č. 106/1999 S., (InfZ) žádám, o sdělení požadovaných informací k trestní věci prošetřované PČR, odborem obecné kriminality, Českobratrská 10, Ostrava pod č.j. ..., kterou prověřoval vrchní komisař....a jednalo se o ...na základě usnesení PČR ...a to:

1. Jaky je výsledek resp. závěry tohoto vyšetřování / prošetřování (jaké skutečnosti se podařilo OČTŘ zjistit a k jakým závěrům na jejich základě vyšetřovatel dospěl, resp. jak je vyhodnotil, apod.)?

2. Který státní zástupce dozoroval toto prošetřování vedené pod č. j. ....?“                                                                                                                                                                               

Povinný subjekt konstatuje, že je zřejmé, že se tážete na záležitost ohledně „...“, jak píšete. Jedná se o věc, která byla postoupena k samostatnému prověření na 1. oddělení obecné kriminality Městského ředitelství policie Ostrava krajského ředitelství a byla vedena pod č. j. ..... 

K žádosti Vám poskytujeme informace (odpověď):

K bodu č. 1:

Policejní orgán vedl prověřování, v rámci něhož shromáždil potřebné podklady a nezbytná vysvětlení. Policejní orgán na základě zjištěných skutečností rozhodl podle ustanovení § 159a odst. 1 trestního řádu o odložení věci, neboť v této konkrétní věci nešlo o podezření z trestného činu a nebylo na místě věc vyřídit jinak.

K bodu č. 2:

Předmětnou trestní věc (vedenou pod č. j. ...) dozoroval státní zástupce Okresního státního zastupitelství Ostrava Mgr. ....

vytisknout  e-mailem