Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Kdo ukradl solární panely a regulátory z vodojemu?

ZLÍNSKO: Hrozí mu pět let vězení. 

Zlínští kriminalisté prověřují krádež solárních regulátorů s vysílači, napájecí baterie a dvou solárních panelů z objektu vodojemu v Hrádku na Vlárské Dráze poblíž Slavičína na Zlínsku. Škoda, kterou pachatel odcizením způsobil, činí minimálně sto sedmdesát tisíc korun. Za trestné činy krádež a poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení hrozí pachateli trest odnětí svobody až na pět let.

Ke krádeži došlo v době od nedělního rána do pondělí 8.30 hodin. Zloděj se dovnitř dostal po přestříhání pletiva v oplocení, které vede kolem celého objektu. Poté vypáčil vstupní dveře a vnikl do objektu. Ten leží v lese nad obcí Hrádek na Vlárské dráze ve směru na obec Štítná nad Vláří, mimo zastavěnou oblast, je vzdálený asi 1 km od hlavní silnice. Policisté přivolali speciálně vycvičeného policejního psa, kriminalistický technik ohledal místo činu a zajistil stopy.

Kriminalisté žádají o pomoc také veřejnost. Pokud byste mohli policii poskytnout jakékoli informace vztahující se k uvedenému případu, volejte linku tísňového volání policie – 158.

25. října 2019, por. Bc. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

Vodojem 2

Vodojem 2 

Detailní náhled

Vodojem 3

Vodojem 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem