Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Kdo ukradl naftu z pracovních strojů?

ZLÍNSKO: Prosíme o pomoc při pátrání veřejnost.  

Během víkendu vysál naftu z nádrží tří pracovních strojů zaparkovaných na polní cestě za Tečovicemi prozatím neznámý zloděj. Společnosti, která stroje vlastní, způsobil odcizením paliva a poškozením palivových nádrží dvacetitisícovou škodu. Policie případ šetří jako krádež a poškození cizí věci s dvouletou trestní sazbou.

Pracovníci firmy zaparkovali v pátek odpoledne celkem tři pracovní stroje na polní cestě za Tečovicemi. Ve všech bylo v nádrži dostatek paliva. Nádrže byly uzamčené zámkem a uzavřené dalším kovovým krytem se zámkem. Zloděj tak musel překonat dvoje zabezpečení, aby mohl z palivových nádrží naftu odčerpat. Celkem vysál asi 450 litrů nafty ze tří pracovních strojů v době od pátku odpoledne do pondělního rána, kdy jeden ze zaměstnanců zjistil, že na nádržích strojů chybí zámky.  

Pokud si někdo z obyvatel Tečovic nebo z projíždějících všiml během víkendu na polní cestě za areálem vrakoviště v Tečovicích čehokoliv, co by nám mohlo pomoci s ustanovením pachatele krádeže, prosíme, ať se ozve na linku 158 nebo na telefonní číslo obvodního oddělení policie ve Zlíně: 974 666 666.

 

 

29. listopadu 2016, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem