Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Kdo ukradl elektrický kabel za sto tisíc?

ZLÍNSKO: Hledáme svědky. 

Policisté z Vizovic se od pondělí zabývají krádeží elektrického kabelu ze stavby v průmyslové zóně ve Zlíně – Lužkovicích. Neznámý zloděj odcizil v noci ze soboty na neděli z rozestavěné haly 200 metrů kabelu v hodnotě téměř sto tisíc korun. Za krádež a poškození cizí věci hrozí pachateli trest odnětí svobody až na pět let. 

Pár minut po půlnoci v noci na neděli někdo překonal oplocení vysoké dva metry u rozestavěné haly v průmyslovém areálu ve Zlíně na Příluku u cyklostezky a vnikl dovnitř. Na několika místech přeštípl elektrický kabel, čímž vyřadil z provozu elektřinu a poté 200 metrů kabelu odcizil. Odcizený elektrický kabel je objemný a jeho odcizení či odvoz nemuselo zůstat bez povšimnutí lidí, kteří tudy mohli projíždět či procházet.

Policisté žádají svědky, kteří si v průmyslové zóně ve Zlíně na Příluku v ulici Cecilka všimli kolem půlnoci v noci ze soboty na neděli někoho podezřelého, kdo zdolává oplocení rozestavěné haly, případně odsud uniká, aby se ozvali na linku tísňového volání policie – 158.

Děkujeme.

16. ledna 2019, por. Bc. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

Průmyslová zóna

Průmyslová zóna 

Detailní náhled

Odcizené kabely

Odcizené kabely 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem