Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Kdo ukradl cigarety?

VSETÍNSKO: Kdo by muže na fotografiích poznal, ať volá policii.  

Valašskomeziříčtí policisté šetří krádež cigaret za necelých 9 000 korun ze skladových prostor prodejny potravin ve Valašském Meziříčí. Získali jsme záběry z bezpečnostních kamer, na kterých jsou muži podezřelí z krádeže zachyceni. 
 
Minulý pátek oznámila vedoucí prodejny potravin ve Valašském Meziříčí krádež cigaret za bezmála 9 000 korun. Ve čtvrtek navečer zjistila jedna z prodavaček, že jsou pootevírané skříňky v místnostech pro zaměstnance. Domnívala se, že paní vedoucí něco ve skříňkách hledala, na což se jí druhý den, to bylo v pátek, ptala. Vedoucí pak přišla nato, že ze skladu zmizely cigarety a ze záznamů z kamer pak zjistila pohyb dvou cizích mužů. Z kamer je patrné, že jeden z mužů pravděpodobně vešel za provozu přes prodejnu do prostor pro zaměstnance a skladu a dostal se až k zadním dveřím k rampě, které si odemknul. Poté se na rampě rozhlížel, zašel dovnitř a po chvíli vyšel ven s přepravkou od pečiva, ve které byly naskládané kartony cigaret. Muž seskočil z rampy a odcházel od objektu. Vtom k němu přišel další komplic, který přes přepravku přehodil připravenou bílou bundu, aby kradené zboží nebylo vidět.
 
Muž, který byl v objektu je střední postavy vysoké asi 180 cm, bez vlasů, na očích má dioptrické brýle. Oblečené má bílé tričko zn. Adidas a světle modré kalhoty. Druhý z mužů je silnější postavy, má krátké černé vlasy, bílé triko, černé kalhoty a černou tašku přes rameno. Přes ruku má přehozenou bílou bundu.
 
Kdo by muže na fotografiích poznal, ať zavolá na policii, může tak pomoci objasnit trestný čin krádež, za který zákon ukládá až dvouletý trest odnětí svobody.
  
 
12. října 212, por. Mgr. Lenka Javorková
 
Odkazy do noveho okna

oba podezřelí

oba podezřelí 

Detailní náhled

podezřelý muž

podezřelý muž 

Detailní náhled

podezřelý muž

podezřelý muž 

Detailní náhled

podezřelý muž

podezřelý muž 

Detailní náhled

podezřelý muž

podezřelý muž 

Detailní náhled

podezřelý muž

podezřelý muž 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem