Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Kdo se vloupal do restaurace v Zádveřicích?

ZLÍNSKO: Škoda se vyšplhala na více než padesát tisíc korun. 

Policisté z Vizovic šetří od neděle vloupání do restaurace v Zádveřicích. Neznámý zloděj se násilím dostal dovnitř, v podniku poničil veškeré automaty a vybral z nich peníze a cigarety. Celkově se způsobená škoda vyšplhala na více než padesát tisíc korun.

V sobotu kolem půlnoci opustil provozovatel restauraci společně se svojí přítelkyní. Po jejich odchodu číšník podnik zavřel včetně všech oken a dveří a klíče jim donesl. Na zahrádce dopíjelo nápoje ještě asi šest hostů. Ráno před desátou hodinou šla provozní manažerka podnik otevřít. Vešla zadním vchodem a zjistila, že je poškozený automat na cigarety, jukebox i automat na šipky. Společně s provozovatelem zavolali policii. Následně zjistili, že z automatů zmizely peníze a cigarety asi za třicet tři tisíce korun. Okna restaurace nesla známky páčení.

Vizovičtí policisté případ šetří jako poškození cizí věci a krádež s trestní sazbou až dva roky odnětí svobody. Žádají o pomoc také případné svědky. Pokud si někdo z obyvatel Zádveřic všiml v noci na neděli v okolí restaurace v Zádveřicích č. p. 152 čehokoli, co by mohlo pomoci ztotožnit pachatele krádeže, ať se ozve na linku tísňového volání policie – 158 nebo na telefonní číslo policistů z Vizovic 974 666 741.

8. srpna 2017, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem