Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Kdo pomáhal

VSETÍNSKO: Chodec při nehodě utrpěl těžké zranění. 

Dopravní policisté nadále zjišťují okolnosti včerejšího střetu auta a chodce ve Valašském Meziříčí. Chodec byl převezen na ošetření do nemocnice.

Těžké zranění chodce si vyžádala včerejší dopravní nehoda ve Valašském Meziříčí. Dopravní nehoda se stala ve čtvrt na tři odpoledne a to v prostoru přechodu pro chodce na ulici Nádražní. Od ulice Sokolská směrem k vlakovému nádraží přijížděl s nákladním vozidlem Mitsubishi Fuso Canter osmašedesátiletý řidič z Rožnovska. U přechodu na pravé straně ke směru jízdy náklaďáku stál dvacetiletý muž z okresu Kroměříž. Na přechodu došlo při průjezdu vozidla ke střetu, kdy chodec utrpěl těžké zranění, které si vyžádalo převoz do nemocnice. Dechové zkoušky byly u obou účastníků negativní.

Jak přesně ke střetu došlo, zjišťují nadále dopravní policisté. Poskytnout důležité informace by jim mohl muž, který pomáhal při první pomoci zraněnému chodci. Tento muž přijel bílým osobním autem a to ze směru od vlakového nádraží. Žádáme tohoto muže ale i ostatní svědky této dopravní nehody, ať poskytnou informace na jakékoli policejní služebně nebo prostřednictvím linky 158.

 

11. března 2016, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem