Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Kdo odcizil traktor za více než sto tisíc

ZLÍNSKO: Viděli jste ho odjíždět? 

Policisté z Luhačovic společně s kriminalisty od včerejška pátrají po pachateli krádeže traktoru, který stál na pozemku v obci Slopné poblíž Luhačovic. Krádeží tohoto dopravního prostředku způsobil neznámý pachatel škodu za více než 117 tisíc korun. Vzhledem k tomu, že lapka kradl v době nouzového stavu vyhlášeného v České republice, hrozí mu v případě jeho vypátrání a odsouzení trest odnětí svobody až na osm let.

Nově zakoupený několik let starý traktor s plnou nádrží zaparkoval na pozemku ve Slopném jeho majitel v polovině prosince loňského roku. Od té doby ho nikdo nepoužíval. Naposledy stál traktor na svém místě prokazatelně v pondělí 25. ledna. Následující den si syn majitele všiml, že traktor zmizel. Nepřikládal tomu žádnou důležitost, protože si myslel, že s ním odjel otec. Ale ve středu vyšlo najevo, že traktor s největší pravděpodobnost někdo odcizil.

Pokud jste si všimli po půlnoci z pondělí 25. ledna na úterý 26. ledna jízdy červeného traktoru značky Zetor s radlicí na odklízení sněhu, který jel směrem z obce Slopné do obce Loučka, nebo máte informace k místu, kde se traktor nachází, volejte, prosím, na linku tísňového volání policie – 158. Traktor měl mít podle zjištěných informací při jízdě vypnutá světla.

28. ledna 2021, por. Bc. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem