Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Kdo jsou viníci nehod?

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky dopravních nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  1. V úterý 23. srpna v 16:20 hodin se v Hodoníně v ulici Bratislavská zranil při pádu na vozovku cyklista. V místě přechodu pro chodce přejížděl hlavní komunikaci od Náměstí Osvobození směrem k objektu stavebnin PRO-DOMA. Při přejíždění komunikace se zřejmě plně nevěnoval řízení a upadl s jízdním kolem na vozovku. Policisté hledají případné svědky této události, kteří pád cyklisty, a co mu předcházelo, mohli vidět.
  2. V noci na sobotu 20. srpna došlo ve Veselí nad Moravou v ulici U Stadionu k poškození osobního vozidla. Zatím neznámý řidič se dostatečně nevěnoval řízení a narazil do pravého boku zaparkovaného vozidla VW Passat. Neznámý řidič po nárazu do zaparkovaného vozidla z místa nehody odjel.
  3. Poslední nehoda se stala již 16. května 2016 v 09:30 hodin ve Veselí nad Moravou. V ulici Chaloupky u obchodního domu Billa se odehrál střet dvou cyklistů. Doposud nezjištěný cyklista jedoucí na pánském jízdním kole po chodníku při vjíždění na silnici nedal přednost v jízdě jedoucí jednaosmdesátileté cyklistce. Po střetu obou cyklistů ženy upadla a způsobila si zranění, zatím co druhý cyklista z místa nehody odjel pryč. Policisté žádají případné svědky, kteří událost mohli vidět a pomohli by ustanovit neznámého cyklistu.

Policisté uvítají jakékoliv informace a poznatky k popisované události. Ozvat se nám můžete na telefon 974 633 260 nebo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 24. 8. 2016

vytisknout  e-mailem