Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Kdo jsou nenechavci?

Tuto otázku se snaží zodpovědět policisté z místního oddělení Holešovice. Hledané dvojici hrozí za krádež dva roky vězení. 

Policisté z místního oddělení Holešovice prošetřují případ, při kterém dvojice pachatelů vykradla věci z vozidla zaparkovaného v tamní tržnici.

Nenechavce zachytily bezpečnostní kamery, díky čemuž policisté znají podobu podezřelých. Ti jsou na záběrech zachyceni jak při příchodu do tržnice, tak i po krádeži, kterak si odnáší odcizené věci.

Podle dosavadních zjištění využili hledaní určité nedbalosti poškozených, kteří s největší pravděpodobností nezajistili řádně své vozidlo. Proto se pachatelé bez použití jakéhokoli násilí dostali do zavazadlového prostoru a přisvojili si sportovní i běžné civilní oblečení okradených, a dále jejich osobní počítače a příruční zavazadla s osobními doklady.

Pro popsané jednání jsou hledaní podezřelí z trestného činu krádež, za který jim v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Nicméně, jak je již shora popsáno, policisté znají pouze podobu hledaných. Neznají ale jejich totožnost, ani možné místo jejich pobytu či pohybu.

Proto se nyní policisté obrací s prosbou o pomoc na širokou veřejnost. Pokud kdokoli muže na záběrech bezpečnostních kamer poznáváte a znáte k jejich osobám konkrétnější informace, předejte je prosím policistům místního oddělení Holešovice prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 31. 10. 2017

Odkazy do noveho okna

1 hledaní muži - příchod

1 hledaní muži - příchod 

Detailní náhled

2 hledaný po krádeži

2 hledaný po krádeži 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem