Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Kdo je to

VSETÍNSKO: Žádáme o informace muže z fotografií. 

Kriminalisté nadále zjišťují okolnosti trestného činu omezování osobní svobody z poloviny října tohoto roku ve Valašském Meziříčí.

Ani přes vytrvalou a důkladnou práci se kriminalistům nepodařilo zjistit informace, které by je dovedli k pachateli incidentu ve Valašském Meziříčí. 13. října po okolo půl desáté večer odcházela z vlakového nádraží směrem k domovu devatenáctiletá místní slečna. Při odchodu od nádraží po ulici Nádražní měla pocit, že jde někdo za ní. Z ulice Nádražní později odbočila mezi panelové domy, kdy se její podezření potvrdilo. Na neosvětleném místě ji někdo zezadu objal přes hruď a pod pasem a začal s ní zápasit. Žena křičela o pomoc a snažila se vysmeknout. To se jí podařilo a z místa utekla. K pachateli uvedla, že  mohl mít okolo 35 let a byl 180 cm vysoký s tmavou bundou.

Kriminalisté ihned začali na případu pracovat. Ani přes velké vynaložené úsilí se jim nepodařilo pachatele vypátrat. Zjistili ale, že se v době odchodu ženy zdržoval na nádraží muž, který zde postával a mohl tedy vidět, kdo za ženou z nádraží odešel. Žádáme tohoto muže z fotografií, aby podal své svědectví na jakékoliv policejní služebně. Žádáme i občany, kteří poznají tohoto muže, ať o tom podají informaci na lince 158.

5. prosince 2016, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem