Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Kde může být nemocná žena?

Hledaná utekla ještě před příjezdem záchranky. Dcera jí hledala dnem i nocí. Neúspěšně. 

Ode dnešního poledne pátrají pražští policisté po čtyřicetileté ženě, která trpí vážnou formou schizofrenie. Nicméně okolí by neměla být nebezpečná.

Pohřešování policistům oznámila dcera čtyřicetileté ženy. Ta uvedla, že se její maminka už celou noc na pátek toulala Prahou a ona jí hledala. Nakonec se maminka vrátila nad ránem domů, kdy nebyla schopna říct, kde všude byla. Dcera poznala závažnost matčina zdravotního stavu, a proto přivolala zdravotnickou záchrannou službu k převozu do odpovídajícího zdravotnického zařízení. Avšak maminka stihla ještě před příjezdem zdravotníků opět utéct z domova neznámo kam.

Dle sdělení oznamovatelky by se mohla pohřešovaná zdržovat například v parcích, kostelech, nebo v MHD, především v tramvajích.

S ohledem na její chorobu trpí žena utkvělou představou, že je jejím přítelem Michael Schummacher, který si pro ní prý jednou přijede. Dále jí prý neznámé hlasy říkají, aby například zachránila celý svět, nebo aby se zabila.

Podstatné také je, že pohřešovaná již několik týdnů neužívá léky předepsané jí lékaři na její chorobu.

Kriminalisté do této doby provedli celou řadu úkonů k vypátrání čtyřicetileté ženy. Avšak ty prozatím neměly pozitivní výsledek.

Proto se z tohoto místa obracíme s prosbou o pomoc na širokou veřejnost. Pokud byste někdo věděl, kde se momentálně pohřešovaná zdržuje, nebo pohybuje, předejte nám prosím tuto informaci prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 9. 9. 2016

vytisknout  e-mailem