Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Kde může být nedostižný podvodník?

Po hledaném pátrá celá řada orgánů činných v trestním řízení. A to ať na základě souhlasů se zadržením, nebo příkazu k dodání do výkonu trestu. 

Po šestadvacetiletém muži pátrají jak policisté, tak i justiční orgány, pro jeho majetkovou trestnou činnost. Té se dopouští především prostřednictvím internetu.

V tomto bezbřehém virtuálním prostředí totiž zneužívá portálů určených k prodeji bazarového zboží. Zde nabízí například mobilní telefony, za které si nechá zaplatit, ale následně je nedodá. Podle zjištění kriminalistů se muž tohoto protiprávního jednání dopouští na celém území České republiky.

O tom, že se jedná o protřelého podvodníka, vypovídá své i to, že je na jeho osobu vydán v jednom případě příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody právě za podvod, ve čtyřech souhlas se zadržením a v dalších čtyřech případech pátrají policisté po jeho pobytu.

S ohledem na to, že je tento muž pro policisty prozatím zjevně nedostižitelný, prosíme z tohoto místa o pomoc širokou veřejnost.

Pokud byste kdokoli tušil, kde se hledaný momentálně zdržuje, nebo pohybuje, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 21. 3. 2017

vytisknout  e-mailem