Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Karvinské víkendové zprávy

Karviná - řidič hazardér nadýchal při kontrole 3,35 promile 

 Řidič hazardér

Krátce před páteční půlnocí v Karviné na ulici Leonovova zastavili policisté Speciální pořádkové jednotky Ostrava sedmadvacetiletého muže, který řídil pod vlivem alkoholu. Muži, který řídil osobní motorové vozidlo Škoda Favorit, bylo při kontrole naměřeno 3,35 promile alkoholu v dechu. Policisté proti muži zahájili trestí řízení pro přečin Ohrožení pod vlivem návykové látky.


 

Napadl a okradl kamarádku

Páteční večer skončil pro pětadvacetiletou ženu nemilým zážitkem. Krátce po dvacáté hodině si do bytu v Orlové Lutyni, na ulici Vnitřní, pozvala svého známého, se kterým se zná zhruba jeden rok. Ten jí po chvíli začal v bytě bezdůvodně napadat, několikrát jí udeřil pěstí do obličeje, tahal jí za vlasy a kousl do levé paže. Následně jí odcizil mobilní telefon v hodnotě 6.000 korun a finanční hotovost 5.500 korun. Žena utrpěla zlomeninu nosu, pohmoždění úst a levé paže. Pro svá zranění byla ošetřena v NsP Orlová. Šestadvacetiletý muž je nyní podezřelý z přečinu ublížení na zdraví a krádeže.


 

Nález granátu F1

V sobotu odpoledne našel šestačtyřicetiletý muž z Bohumína ruční granát F1. Ten se nacházel v bohumínské části Kopytov na ulici Šunychelské poblíž tamní cyklostezky. Na místo byl přivolán policejní pyrotechnik, který si granát převzal a zneškodnil.


 


 

nprap. Miroslav Kolátek

vytisknout  e-mailem