Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Karlovarští policisté pátrají po pachateli

KARLOVY VARY - Vloupal se do hotelových pokojů 

Karlovarští policisté pátrají po pachateli, který se v několika případech vloupal do hotelových pokojů v Karlových Varech. Hotel i pokoj si pečlivě vytipoval a ve chvíli, kdy se v pokoji nikdo nenacházel, vnikl za použití násilí dovnitř. Po prohledání pokoje odcizil věci jako např. mobilní telefony, kreditní karty, šperky a další. V Karlových Varech tak pachatel vnikl celkem do tří pokojů v různých hotelích, kdy v jednom případě byl nemile překvapen ženou, která se nečekaně vrátila. Překvapené ženě nastříkal do očí slzný sprej a rychle utekl. Video z hotelové recepce
 
Policisté v této souvislosti vyhlásili celostátní pátrání po osobě: Zdenko SVOBODA, který pochází ze Slovenska a na území ČR mu byl udělen zákaz pobytu. Hledaný muž má bohatou trestní minulost podobného charakteru a v nedávné době byl propuštěn z výkonu trestu odnětí svobody. V hotelích vystupuje pod jménem Zbyněk Sloboda. Hledaný se v Karlových Varech pohyboval s mužem, po jehož totožnosti kriminalisté také pátrají.
 
Případné informace k podezřelému nebo neznámému muži, prosím, sdělte na linku 158. Nevylučujeme, že muž má na kontě mnohem více případů a jeho pobyt byl také zaznamenán na území hlavního města Prahy. Děkujeme za pomoc.
 
Podrobný popis hledaného:  http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/ 
 
por. Ing. Bc. Pavel Valenta
7.10.2010
Odkazy do noveho okna

Neznámý muž

Neznámý muž 

Detailní náhled

Zdenko SVOBODA

Zdenko SVOBODA 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem