Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Kapsáři dovolenou nemají

NÁCHODSKO – Nenechávejte své věci bez dozoru 

Žena si odložila ve středu 4.7.2012 batoh s peněženkou na vnitřní parapet otevřeného okna v přízemí. Neznámý pachatel využil příležitosti, drze sáhl do otevřeného okna a z batohu odcizil peněženku s finanční hotovostí, platební kartou, osobními doklady, řidičským průkazem, kartičkou zdravotní pojišťovny a dalšími kartami.
 
Adršpašsko teplické skály ročně navštíví řada turistů z České republiky i ze zahraničí. Smutnou vzpomínku na výlet do skal však bude mít mladý turista z Brněnska. V pátek 6.7.2012 v podvečer si nechal vedle sebe na batohu položenou peněženku s finanční hotovostí, osobními doklady, platební kartou a mobilní telefon. Na chvíli zřejmě usnul a věci zmizely.
 
Kapsář na Jaroměřsku využil velkého počtu osob na fotbalovém stadiónu a mladému muži ukradl, v sobotu 7.7.2012, ze zadní kapsy kalhot peněženku. Majitel tak v jednom okamžiku přišel o platební kartu, finanční hotovost, občanský průkaz a řidičský průkaz.
 
Teplá noc a venkovní posezení na Jaroměřsku přilákala zloděje.  Mladá žena se na malou chvíli vzdálila od své kabelky. Právě tohoto okamžiku využil neznámý pachatel a krátce po půlnoci ze soboty 7.7.2012 na neděli  8.7.2012 celou kabelku odcizil. V jedné chvíli tak mladá žena přišla o kabelku s finanční hotovostí, platební kartou a mobilním telefonem.
 
nprap. Jana Pecoldová
10. července 2012

vytisknout  e-mailem