Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Kamion putoval do potoka

VSETÍNSKO: Na namrzlé vozovce dostal kamion smyk a tahač skončil v potoce. 

Dnešní ráno v obci Pozděchov na silnici I/49 havaroval na namrzlé vozovce kamion. Celková škoda přesáhla půl milionu korun. Nikdo nebyl zraněn. Provoz byl několik hodin omezen.

S dopravními komplikacemi se dnes od rána setkávali řidiči na silnici I/49 v obci Pozděchov. O půl šesté ráno tam havaroval tahač Scania s návěsem. Třiapadesátiletý řidič ze Vsetínska přijel do obce ze směru od Bratřejova. Na namrzlé vozovce souprava dostala smyk. Přejela vpravo na krajnici a následně na chodník. Tahač narazil do zábradlí u koryta potoka a zůstal nad tímto korytem zaklíněn. Při dopravní nehodě nebyl nikdo zraněn. Škoda na soupravě činí čtyři sta padesát tisíc korun. Došlo i k poškození nákladu ve výši čtyřicet tisíc korun i k poškození chodníku a zábradlí za dalších třicet pět tisíc korun.

Po dobu vyšetřování i v následné době řídili policisté dopravnu kyvadlově. V době od půl jedenácté do poledne byl kamion vyprošťován a komunikace byla zcela uzavřena. Po vytažení soupravy na silnici policisté opět řídili provoz kyvadlově.

23. listopadu 2017, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem